Viden

Digitale samtaletilbud

Det digitale 1-1 møde

Hvis du kontakter en digital rådgivning for at få personlig 1-1 rådgivning, vil der både være nogle muligheder og nogle begrænsninger for hvad du kan få hjælp til. 

I langt de fleste digitale 1-1 rådgivninger kan du være anonym, så det giver dig mulighed for at fortælle om dine oplevelser, tanker og følelser uden at du skal være nervøs for at blive genkendt. Men det anonyme rum betyder også at din kontakt er afgrænset og kortvarig, netop for at du kan bevare din anonymitet. 

Så hvis du har behov for at benytte en 1-1 rådgivning flere gange, kan det være et tegn på at du har brug for en anden form for støtte og hjælp. 
 

Klik på tilbuddene herunder for at læse mere

Reden Ung

Reden Ung

Reden Ung er en anonym rådgivning til dig, der har brug for nogen at tale med om sugardating, webcamsex, salg af nøgenfotos mv. Chatten og telefonen har åben mandag & torsdag kl. 17-21, samt onsdag kl. 12-16.
Se mere

LivaUnge

LivaUnge

Hos LivaUnge kan man få rådgivning om emner som sex, grænser, overgreb og det at føle sig presset eller lokket ud i noget man måske ikke rigtig har lyst til. Man er også velkommen til at henvende sig, hvis man er ven/veninde. LivaUnge har anonym chatrådgivning
Se mere

Det digitale fællesskab

Det er også muligt at blive en del af et digitalt fællesskab, hvor du kan tale med andre unge og høre om deres oplevelser. I de digitale fællesskaber er det også nogle gange muligt at være anonym, men der findes også digitale fællesskaber hvor man ikke er anonym. 

I det digitale fællesskab er det muligt at “spille bold” med andre unge, og få deres syn på de udfordringer eller dilemmaer man står overfor. Der vil typisk være en rådgiver med i fællesskabet som sørger for at passe godt på alle. 

Nogle fællesskaber er kortvarige og uforpligtende, mens andre kræver fremmøde og varer længere tid.

Klik på tilbuddene herunder for at læse mere

LivaUnge

LivaUnge

LivaUnge tilbyder gruppechat til dig, der har svært ved at mærke egne grænser, og som er nysgerrige på andres. I gruppechatten vil der være emner som sex, grænser og det at føle sig presset eller lokket ud i noget man måske ikke rigtig har lyst til. Gruppechatten er åben hver tirsdag kl.19-21
Se mere

Gruppechat.dk

Gruppechat.dk

Gruppechat.dk er digitale fællesskaber til unge op til 25 år. Du kan enten deltage i helt åbne chats på forsiden, eller du kan oprette en bruger og tilmelde dig et gruppeforløb. Skiftende åbningstider.
gå til

Var det brugbar viden for dig?

Mange tak for din feedback!

Relateret indhold

overlay--viden
money-2180338_1280
Læs om hvorfor nogle unge sælger/bytter seksuelle ydelser fordi det giver økonomisk mening for dem at gøre det. Skrevet af Reden Ung
overlay--viden
Illustration of a depressed woman staring into the distance
Læs om hvordan dine grænser kan blive påvirket hvis du vokser op i en familie med rusmiddelproblemer. Skrevet af BRUS
overlay--viden
AdobeStock_309889092 (1)
De unge i gruppechatten kommer med gode råd til hvordan I kan afstemme forventninger med hinanden
Svar på nogle få spørgsmål, så vi kan vise dig skræddersyet indhold, som passer til dig.
Når vi siger "Grænser", handler det om din evne til at mærke efter, hvad der føles rart og ikke rart. Nogle gange ved man hvad man kan lide, andre gange kan det være svært at mærke.
Vores test gemmer ikke noget om dig specifikt. Din mobil vil måske kunne huske dine svar, men du kan selv nulstille svarene under "Resultat"-knappen efter testen.
Spørgsmål 1 af 7
Vi starter let
Hvor gammel er du?
Spørgsmål 2 af 7
Hvilket køn identificerer du dig med?
Spørgsmål 3 af 7
Er du seksuelt aktiv?
Lidt personligt, men vigtigt for at kunne vise dig de rette artikler.
Spørgsmål 4 af 7
Føler du dig tryg ved at sætte ord på dine grænser overfor den person du er sammen med?
Kunne være en kæreste eller en tilbagevendende flirt
Spørgsmål 5 af 7
Hvis du nu tænker lidt efter ...
Er du nogensinde blevet presset til at overskride dine seksuelle grænser?
Spørgsmål 6 af 7
Har du prøvet at gøre noget seksuelt eller dele noget intimt indhold for at få noget i bytte?
... det kunne fx være penge, opmærksomhed, gaver eller oplevelser.
Spørgsmål 7 af 7
Sidste spørgsmål:
Der findes flere måder, hvor du kan få gratis råd eller støtte. Hvis det skulle være, hvilken slags ville du så være mest interesseret i?

SPØRGESKEMA

Deltag i anonym undersøgelse om seksuelle grænser