Har du styr på dine seksuelle grænser?

Grænser handler, som udgangspunkt, om følelser. Det handler om at mærke, hvad der føles rart, og hvad der ikke føles rart. Nogle gange er grænsen tydelig og fast, men for rigtig mange bevæger grænserne sig i gråzoner, hvor de kan føles mere løse og utydelige. Det gælder særligt i forhold til seksuelle grænser, hvor det er meget forskelligt, hvad man vil gå med til, og nogle gange afhænger det også af, hvem det sker sammen med.

Grænseløst.dk er lavet til dig, som bevæger sig i gråzonerne, og som har svært ved at mærke sine seksuelle grænser. Måske sker det sjældent, måske sker det ofte, eller måske er du ikke helt sikker på, om du har dig selv med i det, du gør.  

Find viden, støtte og inspiration

Her på sitet kan du finde viden om seksuelle grænser, og du kan læse personlige fortællinger fra andre, som har oplevet, at deres grænse blev overskredet. Du kan enten selv gå på opdagelse i stories & viden, eller lade os hjælpe dig med at finde indhold, ved at svare på nogle få spørgsmål i testen. Du kan også eksperimentere med forskellige veje i dilemmarejsen, hvor du selv er med til at definere historien. I udvalgte perioder bliver det også muligt for dig at møde andre i en anonym gruppechat. I gruppechatten kan du også møde fagpersoner fra de rådgivninger, som kan hjælpe og støtte i situationer hvor dine grænser er blevet overskredet.

Vi håber, at Grænseløst.dk vil inspirere dig til at tænke over dine seksuelle grænser, og hjælpe dig med at forstå, hvordan det, du gør, har en betydning for, hvordan du har det. 

Hvis du har oplevet, at din grænse er blevet overskredet, eller hvis du har oplevet, at andre har tvunget eller presset dig til at overskride din grænse, vil vi også gerne vise dig, at der er hjælp at finde. Derfor henviser siden til en række rådgivninger, som alle har specialiseret sig i at hjælpe mennesker med at mærke deres seksuelle grænser.

Du er ikke alene

Grænseløst

Tag testen

Svar på nogle spørgsmål, og få vist indhold, der er særligt udvalgt til dig.

Se også

Læs om hvordan dine grænser kan blive påvirket hvis du vokser op i en familie med rusmiddelproblemer. Skrevet af BRUS
KOMMER SNART

Gruppechatten på grænseløst.dk

Find andre ligesom dig. Gruppechatten vender tilbage igen til efteråret.
Skal du ha' en SMS næste gang vi åbner? Tilmeld dig en anonym sms notifikation.
Tilføj en overskrift
Svar på nogle få spørgsmål, så vi kan vise dig skræddersyet indhold, som passer til dig.
Når vi siger "Grænser", handler det om din evne til at mærke efter, hvad der føles rart og ikke rart. Nogle gange ved man hvad man kan lide, andre gange kan det være svært at mærke.
Vores test gemmer ikke noget om dig specifikt. Din mobil vil måske kunne huske dine svar, men du kan selv nulstille svarene under "Resultat"-knappen efter testen.
Spørgsmål 1 af 7
Vi starter let
Hvor gammel er du?
Spørgsmål 2 af 7
Hvilket køn identificerer du dig med?
Spørgsmål 3 af 7
Er du seksuelt aktiv?
Lidt personligt, men vigtigt for at kunne vise dig de rette artikler.
Spørgsmål 4 af 7
Føler du dig tryg ved at sætte ord på dine grænser overfor den person du er sammen med?
Kunne være en kæreste eller en tilbagevendende flirt
Spørgsmål 5 af 7
Hvis du nu tænker lidt efter ...
Er du nogensinde blevet presset til at overskride dine seksuelle grænser?
Spørgsmål 6 af 7
Har du prøvet at gøre noget seksuelt eller dele noget intimt indhold for at få noget i bytte?
... det kunne fx være penge, opmærksomhed, gaver eller oplevelser.
Spørgsmål 7 af 7
Sidste spørgsmål:
Der findes flere måder, hvor du kan få gratis råd eller støtte. Hvis det skulle være, hvilken slags ville du så være mest interesseret i?

SPØRGESKEMA

Deltag i anonym undersøgelse om seksuelle grænser