Stories

Nøgen – mit liv som stripper

Skrevet af Alessandra

Mød Alessandra i LivaUnges Gruppechat

Chat med andre unge i LivaUnges gruppechat. Der deltager ofte en gæstechatter, f.eks. Alessandra, der har skrevet dette indlæg.

Du er anonym, og der deltager en rådgiver fra LivaUnge. 

Jeg havde desperat brug for penge, opmærksomhed/anerkendelse og så var jeg overbevist om, at jeg på denne måde kunne tage ejeskab over min egen krop og hvem der havde adgang til at se og røre ved den.

Jeg var 21 år, første gang jeg smed tøjet på en stripklub i København.

Min biologiske far var død som følge af sit alkoholmisbrug få måneder forinden, min daværende kæreste og jeg var lige gået fra hinanden og jeg havde været udsat for en voldtægt.

Alt dette skete indenfor en periode af 6 måneder i 2013 og var katalysator til at jeg valgte denne levevej.

Jeg havde desperat brug for penge, opmærksomhed/anerkendelse og så var jeg overbevist om, at jeg på denne måde kunne tage ejeskab over min egen krop og hvem der havde adgang til at se og røre ved den.

Jeg er vokset op i en familie præget af misbrug og vold, jeg har ikke haft sunde rollemodeller at spejle mig i og har derfor selv, i en meget tidlig alder skulle finde en måde at overleve på.

Jeg tilbragte 5 år i det danske stripklub miljø og i perioder var det en fest med masser af penge, dyr champagne, dyre restaurantbesøg, designer tasker og en ubekymrethed jeg ikke før havde oplevet, men når festen sluttede, når pengene slap op og en mand endnu engang havde overskredet min grænse uden at jeg sagde fra, så var der ikke andet end ensomhed, tomhed, følelsen af mindreværd og skam tilbage.

Jeg forsøgte i 2017 at tage mit eget liv, som følge af min livsstil – Jeg er her heldigvis stadig og med hjælp fra terapi og en lyst til at opleve ”det gode og sunde liv” er jeg et bedre sted i dag.

Jeg er 30 år, læser til socialrådgiver og har netop udgivet bogen ”Nøgen – mit liv som stripper” om mit liv før, under og efter min tid i det danske stripklub miljø.

Krop & Køn

Hos LivaUnge møder vi unge mennesker, der har været udsat for seksuelle overgreb, været udsat for grooming og unge, der har oplevet at blive overtalt til at bytte eller sælge sex; det som nogen kalder ”sugardating”.

Hos LivaUnge kan man få rådgivning og en snak om f.eks. konsekvenser af ”sugerdating”, relevante støttemuligheder, når ens seksuelle grænser bliver overtrådt og rådgivning i forhold til krop, køn og seksuel identitet.

Podcasten er udviklet af LivaUnge.

Denne podcast handler om kroppen og om køn, hvor LivaUnge har besøg af overlæge fra Sexologisk Klinik; Mette Ewers Haahr.

Var det brugbar viden for dig?

Mange tak for din feedback!

Relateret indhold

overlay-stories
AdobeStock_563914721
Anonym er i tvivl om sin seksuelle identitet. Se spørgsmålet, og læs svaret fra rådgiveren på Cyberhus.
overlay-stories
AdobeStock_135558761
Bine vil gerne vide om man skal ændre på sig selv i et forhold. Se spørgsmålet, og læs svaret fra rådgiveren på Cyberhus.
overlay-stories
Young pensive long haired sacred girl standing outside alone
Anonym er usikker på sig selv under sex. Læs spørgsmålet, og se hvad rådgiveren fra Cyberhus svarer.
Svar på nogle få spørgsmål, så vi kan vise dig skræddersyet indhold, som passer til dig.
Når vi siger "Grænser", handler det om din evne til at mærke efter, hvad der føles rart og ikke rart. Nogle gange ved man hvad man kan lide, andre gange kan det være svært at mærke.
Vores test gemmer ikke noget om dig specifikt. Din mobil vil måske kunne huske dine svar, men du kan selv nulstille svarene under "Resultat"-knappen efter testen.
Spørgsmål 1 af 7
Vi starter let
Hvor gammel er du?
Spørgsmål 2 af 7
Hvilket køn identificerer du dig med?
Spørgsmål 3 af 7
Er du seksuelt aktiv?
Lidt personligt, men vigtigt for at kunne vise dig de rette artikler.
Spørgsmål 4 af 7
Føler du dig tryg ved at sætte ord på dine grænser overfor den person du er sammen med?
Kunne være en kæreste eller en tilbagevendende flirt
Spørgsmål 5 af 7
Hvis du nu tænker lidt efter ...
Er du nogensinde blevet presset til at overskride dine seksuelle grænser?
Spørgsmål 6 af 7
Har du prøvet at gøre noget seksuelt eller dele noget intimt indhold for at få noget i bytte?
... det kunne fx være penge, opmærksomhed, gaver eller oplevelser.
Spørgsmål 7 af 7
Sidste spørgsmål:
Der findes flere måder, hvor du kan få gratis råd eller støtte. Hvis det skulle være, hvilken slags ville du så være mest interesseret i?

SPØRGESKEMA

Deltag i anonym undersøgelse om seksuelle grænser