Nøgen – mit liv som stripper
Skrevet af Alessandra
2 hurtige om indholdet
Det skal du, hvis du gerne vil læse en personlig beretning om at være stripper
Selvom det kan friste at leve et liv i luksus, så er der ofte kun ensomhed, tomhed, mindreværd og skam tilbage når festen slutter.
Jeg havde desperat brug for penge, opmærksomhed/anerkendelse og så var jeg overbevist om, at jeg på denne måde kunne tage ejeskab over min egen krop og hvem der havde adgang til at se og røre ved den.
Jeg var 21 år, første gang jeg smed tøjet på en stripklub i København.
Min biologiske far var død som følge af sit alkoholmisbrug få måneder forinden, min daværende kæreste og jeg var lige gået fra hinanden og jeg havde været udsat for en voldtægt.
Alt dette skete indenfor en periode af 6 måneder i 2013 og var katalysator til at jeg valgte denne levevej.
Jeg havde desperat brug for penge, opmærksomhed/anerkendelse og så var jeg overbevist om, at jeg på denne måde kunne tage ejeskab over min egen krop og hvem der havde adgang til at se og røre ved den.
Jeg er vokset op i en familie præget af misbrug og vold, jeg har ikke haft sunde rollemodeller at spejle mig i og har derfor selv, i en meget tidlig alder skulle finde en måde at overleve på.
Jeg tilbragte 5 år i det danske stripklub miljø og i perioder var det en fest med masser af penge, dyr champagne, dyre restaurantbesøg, designer tasker og en ubekymrethed jeg ikke før havde oplevet, men når festen sluttede, når pengene slap op og en mand endnu engang havde overskredet min grænse uden at jeg sagde fra, så var der ikke andet end ensomhed, tomhed, følelsen af mindreværd og skam tilbage.
Jeg forsøgte i 2017 at tage mit eget liv, som følge af min livsstil – Jeg er her heldigvis stadig og med hjælp fra terapi og en lyst til at opleve ”det gode og sunde liv” er jeg et bedre sted i dag.
Jeg er 30 år, læser til socialrådgiver og har netop udgivet bogen ”Nøgen – mit liv som stripper” om mit liv før, under og efter min tid i det danske stripklub miljø.
Krop & Køn
Hos LivaUnge møder vi unge mennesker, der har været udsat for seksuelle overgreb, været udsat for grooming og unge, der har oplevet at blive overtalt til at bytte eller sælge sex; det som nogen kalder ”sugardating”.
Hos LivaUnge kan man få rådgivning og en snak om f.eks. konsekvenser af ”sugerdating”, relevante støttemuligheder, når ens seksuelle grænser bliver overtrådt og rådgivning i forhold til krop, køn og seksuel identitet.
Podcasten er udviklet af LivaUnge.